1. LEL ‐ LED STANDARD fénycső ‐1200 mm/ 18 W / 22 W ‐ T8

A LEL-LED STANDARD-csövekben számos csúcs minőségű anyag van beépítve, minőségi alumínium szilánkmentes polikarbonát, ami biztosítja a B1-es tűzálló besorolást. Csöveinkre, a nagy fényhatékonyság mellett jellemző még, az optimális hő-hatékonyság, és egy okosan kialakított elektronika. A legfejlettebb LED lámpáink rázkódásra nem érzékenyek, így szélsőséges körülmények között is használhatók. A forgatható csatlakozósapka lehetővé teszi szerszámok Nélkül is a világítási szög változtatását. Az erős csatlakozó engedi akár 90 fokos szögben is elfordítani a csövet.

adatlap letöltése

2. LEL ‐ LED ORF PREMIUM fénycső ‐ 1200 mm / 20 W ‐ T8

A mi ORF PREMIUM csöveink (Original Retro-Fit) azonnal beszerelhetők a legtöbb itt Európában használatos fénycsövek helyére, minden változtatás vagy átkötések nélkül. Tehát csak egy cső csere. LEL-ORF PREMIUM csövet berakni. És Kész!

adatlap letöltése

3. LEL2 - HE (T5)

A második generációs LEL2 cső kifejlesztésével, a világítástechnikában már meglévő minőségi előnyünket sikerült még egy jelentős lépéssel megnövelnünk. A LEL2 fejlesztésénél, az előgyújtási mechanizmus nyomtatott áramkörének szerkezeti átalakításával sikerült egy jelentős minőségi javulást elérnünk az által, hogy a korábbi LEL csatlakozó sapkában elhelyezett hőérzékeny félvezetőket, a nagyobb felületű hűtőcső belsejében helyeztük el, biztosítva ezáltal egy jobb hűtést, így a folyamatok stabilabbá váltak, ami által a lámpák élettartama jelentősen megnőtt. Ehhez a szerkezet átalakításhoz a nyomtatott áramkört át kellett tervezni. A nagyon vékony, de hosszú felületen elrendezett komponensek elhelyezése nemcsak áttekinthetőbbé vált, de lehetőség nyílt további biztonsági elemek elhelyezésére is. Jelentősen javult az elektromágneses ellenállóképesség. (EMV) Az így pótlólag elhelyezett szűrővédelem, megszüntetett minden rövidzárlat veszélyt.

adatlap letöltése

Amit kínálunk:

  • minden típusú fénycsövünket szállítani tudunk, víztiszta vagy opál PC csőben, igény szerint.
  • megoldások minden felhasználásra individuálisan kialakítva
  • kereskedelmi tevékenységünk specializáltan az ipar, a vállalatok és az önkormányzatok részére kínál egy plusz lehetőséget
  • a hagyományos adás‐vétel mellett, bérlési konstrukciót is, ajánlunk!