Csak a fény, semmi árnyék!

LEL - LED termék család - Megoldás profiktól, profik részére!

A LEL típusú LED termék család, a német AWT International cég által kifejlesztett termékek, melyet az ő felügyeletük és ellenőrzésük alatt is gyártanak Shanghaiban. A LEL - LED fénycsövekben számos csúcs- minőségű termék van beépítve (minőségi alumínium, szilánkmentes polikarbonát) ami biztosítja a B1-es tűzálló besorolást.

LED fénycsöveinkre, a nagy fény hatékonyság mellett jellemző még, az optimális hő-hatékonyság, és egy okosan kialakított elektronika. A legfejlettebb LED fénycsöveink rázkódásra nem érzékenyek, így szélsőséges körülmények között is használhatók.

A LEL - LED fénycsöveink 60 % körüli
energia megtakarítást biztosítanak.

Ezen fejlesztéseknek köszönve - a LED Standard termékekre 3 év garanciát, míg a LED Premium termékekre 5 év garanciát biztosítunk! A garanciánk egy csere garancia, melyet egy biztosító által felülgarantálunk. Az áru szállításkor + 2 % fénycsövet szállítunk, garanciális előszállítás címén.

A fénycsőgyújtó az energia-megtakarítás hatékony módszere

Célunk egy olyan fénycső működtető elektronika kifejlesztése volt, ami nem csak az új, hibátlan fénycsöveket képes működtetni hanem, az ép izzító szál nélküli, azaz a rossz fénycsövet is működteti, mégpedig az érvényben lévő előírásoknak és szabványoknak megfelelően. Ezzel az elektronikával szemben az alábbi követelményeket támasztottuk: megfelelő EMC zavarszűrés, „intelligens” érintés- védelem, a Cos. φ (Cosinus Fi) értékének javítása (közel 0,98), jelentős energia megtakarítás, és az előzőekben említett hosszabb élettartamú, üzembiztos üzemeltetés 30 KHz-en. Az elektronikus fénycsőgyújtók, a hagyományos (fojtó trafós) elektronikával összehasonlítva, az átalakítandó világítótest állapotától és a felszerelés jellegétől függően, 30-55 %-os energia megtakarítást eredményznek.

A fénycsőgyújtó 2009 áprilisában a Genfi Nemzetközi Találmányi Kiállítás aranyérmét nyerte meg.

60%
megtakarítás